Fenerbahce vrea sa elimine Sahtior la masa verde. Sesizare la UEFA

31 Iul 2015
Fenerbahce vrea sa elimine Sahtior la masa verde. Sesizare la UEFA
Fenerbahce a depus o plangere la UEFA in care reclama faptul ca Sahtior Donetk a folosit in meciul din preliminariile Ucl un jucator depistat pozitiv la un control antidoping.

Este vorba de brazilianul Fred gasit pozitiv la un test efectuat la Copa America. Conform regulamentului, a fost luata si o proba B si in functie de rezultatul analizelor va fi discutata o eventuala sanctiune.

Cum la ora disputarii meciului cu Fenerbahce rezultatul acestui test nu venise, Lucescu a decis da-l foloseasca pe jucator. Antrenorul roman spune ca a luat legatura cu UEFA , de acolo I s-a comunicat ca ar fi preferabil sa nu-l foloseasca dar tinand cont ca fost vorba doar de o recomandare verbala a decis sa-l intoduca pe brazilian in teren.

In meciul disputat la Istanbul, Sahtior si Fener au terminnat la egaliatate ,0-0. iar formatia ucrainiana are mari sanse sa se califice in grupele UCL.

Sahtior precizeaza ca in cazul lui Fred nu a fost vorba de o comunicare oficiala si pana la analiza probei B nu exista nici o sanctiune.Prin aceasta reclamatie, turcii spera sa obtina un 3-0 la masa verde. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră