Steliștii în echipament de culoare albă la meciurile în deplasare

17 Iul 2016 | scris de Magda Marincovici
Steliștii în echipament de culoare albă la meciurile în deplasare


Designul noului echipament este inspirat de echipamentul folosit în anul 1986 la cel mai important moment din istoria clubului.

În mai 1986, FC Steaua Bucuresti devenea prima echipa din Estul Europei care a câștigat cel mai important trofeu de club, reușind să învingă la Sevilla mult mai titrata echipa FC Barcelona.
Pentru a celebra 30 de ani de la această reușită, noul echipament de joc pentru meciurile desfășurate în deplasare a fost inspirat de designul echipamentului folosit de echipa în meciul care i-a adus titlul de campioană europeană.

Noul echipament este de culoare alba, cu detalii de culoare rosie. Gulerul are forma moderna - v-neck, șare integrată o bandă de culoare roșie în partea din spate.

Părțile laterale ale echipamentului au o dungă de culoare roșie care se întinde pe toată lungimea tricoului și a ș. Dungile laterale expandează, atunci când jucătorul se află în mișcare, pentru a oferi o ventilație îmbunătățită și pentru a dezvălui inserții de culoare albastră care sunt poziționate dedesubt.

Jambierele sunt de culoare roșie și prezintă un grafic de culoare albastră în zona gambelor. Prin contrast cu tricoul și sortul ele scot in evidență cea mai dinamică parte a corpului jucătorului, zona de jos a picioarelor, pentru a accentua senzația de viteză și pentru a oferi o un plus de culoare.

Alte stiri din Sport

Ultima oră