Eduard Novak se pregătește pentru Rio

24 Iul 2015
Eduard Novak se pregătește pentru Rio
Eduard Novak, presedinte al Federatiei Romane de Ciclism si campion paralimpic in proba pe sosea, va lua parte la Cupa Mondiala din Germania si la “mondialele” din Elvetia, ambele intreceri fiind considerate doua teste importante pentru Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro, programate anul viitor. Romanul va concura la contratimp individual si la fond, urmand a se lupta cu rutieri din Cehia, Slovacia sau Rusia.

''Eu mă simt bine, cred că sunt în formă bună, însă nu mă gândesc la niciun rezultat. Vreau să fac un concurs bun și principalul adversar să fie Novak Eduard. Desigur, la aceste două competiții putem obține foarte multe puncte și sper în calificarea unui al treilea sportiv la Rio 2016, ceea ce ar fi o premieră'', a declarat Eduard Novak.

În Germania și Elveția, Eduard Novak este însoțit de Torok Imre, care i-a fost coechipier la Jocurile de la Londra și care îl cunoaște foarte bine. Antrenorul sportivului harghitean, Cristiano Valoppi, nu a putut să-i fie alături la aceste competiții, întrucât se află alături de naționala de ciclism a Argentinei la Jocurile Panamericane. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră