Greii din Turul Franței au fost supuși unui control ce vizează dopingul mecanic

24 Iul 2015
Greii din Turul Franței au fost supuși unui control ce vizează dopingul mecanic
La finalul etapei a 18-a din Turul Frantei, desfasurata ieri, de la Gap pana la Saint-Jean-de-Maurienne si castigata de catre Romain Bardet, oficialii Uniunii Cicliste Internationale au verificat bicicletele a sase rutieri printre care si Chris Froome, detinatorul tricoului galben.

Britanicul de la Sky s-a aratat incantat de acest control pe care UCI l-a facut bicicleta Pinarello Dogma F8 pe care Froome o foloseste anul acesta in Marea Bucla. “Sunt foarte fericit ca se fac verificari. Probabil ca este necesar si asa ceva daca ne gandim la zvonurile din ultima perioada. Toate aceste suspiciuni vin insa doar de pe retelele de socializare, nu de la oamenii din caravana”, a spus rutierul.

Ceilalti oameni care au fost nevoiti sa-si dea bicicletele la puricat au fost Romain Bardet, Pierre Rolland, Peter Sagan, Nairo Quintana si Joaquim Rodriguez. Oficialii UCI au verificat cadrul fiecarei biciclete cu ajutorul unei camere video pe care au introdus-o in tubul inferior, in cautarea unor motorase care ar avea rolul sa sporeasca viteza rutierilor in timpul curselor.  

Alte stiri din Sport

Ultima oră