Di Maria a scapat de cosmarul "Van Gaal". Isi relanseaza cariera la Paris Saint Germain

05 Aug 2015
Di Maria a scapat de cosmarul
Angel di Maria a semnat cu PSG si pune capat cosmarului de la Manchester United. La 27 de ani, jucatorul argentinian incearca sa-si relanseze cariera la o echipa care-si propune obiective ambitioase.

De remarcat ca argentinianul, jucator apreciat la cel mai inalt nivel, nu a reusit sa dea carierei sale acea stralucire pe care multa lume spune ca o merita. E doar bun dar nu acel “altceva” intuit la el doar ca potential.

Venit de la Rosario, a atras atentia la Benfica Lisabona si a fost transferat la Real Madrid.Evolutii destul de reusite culminand cu finala din Liga Campionilor impotriva celor de la Atletico Madrid cand a fost desemnat cel mai bun jucator al meciului. Acest lucru nu l-a impiedicat pe Florentino Perez sa-l vanda la Manchester United.

A urmat o perioda de cosmar pentru Di Maria devenit indezirabil pentru Van Gaal care l-a trimis repede pe banca de rezerve.(Olandezul l-a folosit pe sase posturi diferite, inclusiv atacant central si mijlocas, dovada a lipsei de viziune in alcatuirea echipei).

Acum la PSG- clubul  a platit 44,3 milioane de euro pentru transfer- argentinianul spera sa contribuie la marea ambitie a clubului francez, aceea de a juca o finala UCL.

Si poate va da de norocul de a da de un antrenor care va stii nsa-i foloseasca viteza si tehnica deosebita.

Ca un fapt insolit, Di Maria s-a nascut la Rosario, orasul lui Messi si cei doi sunt de aceiasi varsta.Di Maria a juns in echipa de prima liga a orasului pe cand Messi, la 13 ani, batea la portile Barcelonei.

Cei doi s-au cunoscut de-abia cand au cunoscut celebritatea in Europa.

Iar anul trecut, ziaristii sud-americani l-au desemnat pe Di Maria cel mai bun fotbalist al continentului, inaintea jucatorului de la Barcelona. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră