Decizie de ultimă oră a Simonei Halep. Sportiva s-a retras din cadrul turneului de la Brisbane

05 Ian 2016 | scris de Veronica Micu
Decizie de ultimă oră a Simonei Halep. Sportiva s-a retras din cadrul turneului de la Brisbane

Cu doar o zi înaintea primului meci oficial din 2016, Halep a fost „forțată să se retragă” în urma unei accidentări la piciorul stâng.

La meciul programat pentru mâine, cu Victoria Azarenka, cea care o va înlocui pe sportiva România va fi belgianca Ysaline Bonaventeure. 

Ieri, Simona Halep declara că nu are așteptări mari la turneul australian, motivând că nu a mai jucat un meci oficial de aproximativ două luni.

„Sunt bucuroasă că m-am întors la Brisbane, nu am mai jucat aici din 2012. Unul dintre motivele pentru care am venit este legat de noul meu antrenor (n.r. - australianul Darren Cahill). Nu am așteptări mari la turneul de la Brisbane, pentru că am aproape două luni de când nu am mai jucat un meci oficial”, a afirmat Halep luni.

Simona Halep nu a făcut încă un anunț oficial privind gravitatea accidentării suferite și perioada în care va lipsi. Potrivit programului oficial al sportivei, următorul turneu la care va participa este cel de la Sydney, care va fi transmis în direct de Digi Sport, între 10 şi 16 ianuarie.

Alte stiri din Sport

Ultima oră