Cum il enerveaza Benitez pe Ronaldo. Rafa vrea un Real mai putin dependent de portughez

28 Iul 2015
Cum il enerveaza Benitez pe Ronaldo. Rafa vrea un Real mai putin dependent de portughez
Turneul australian al echipei Real Madrid-3 meciuri, 3 victorii , 7 goluri marcate , unul singur primit- arata ca echipa se simte bine sub conducerea lui Benitez. Dar si o schimbare fundamentala in filozofia de joc.

Daca in epoca Ancelotti, Realul juca numai pentru Ronaldo pentru a-l ajuta sa fie cel mai bun marcator, acum cele 7 goluri au fost inscrise de 7 jucatori diferiti.

Benitez vrea astfel ca toti jucatorii, in functie de evolutia atacului, sa primeasca mingea daca se afla intr-o pozitie favorabila. Anul trecut atacul era centrat pe Ronaldo, acolo unde trebuia sa ajunga ultima pasa.

Alta schimbare o reprezinta faptul ca Rodriguez este   noul favorit in executarea loviturilor libere. In meciul cu Inter , Ronaldo a executat loviturile din prima repriza iar Rodriguez pe cele din a doua.

De altfel, columbianul a si inscris dintr-o astfel de lovitura. Se observa ca Benitez limiteaza din “ privilegiile “ portughezului si concepe un stil mai “democratic” in care,totusi, se mizeaza mai mult pe Bale si Rodriguez si mai putin pe Ronaldo.

Probabil si acest lucru explica  starea de nervozitate a portughezului dar si numeroasele zvonuri privind plecarea sa.

E clar ca Rafa Benitez isi joaca sansa la Real Madrid alegand sa mizeze mai putin pe portughez si mai mult pe echipa. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră