Ce i-a facut "o noua provocare" lui Valdes. .Bani mai putini de la Besiktas

30 Aug 2015
Ce i-a facut
Dupa ce a plecat de la Barcelona, ghinioanele s-au tinut lant de Victor Valdes. Accidentarea urata de la picior l-a facut sa piarda contractul cu PSG iar oferta de la Manchester United parea sa-i salveze cariera.

Un conflict cu Van Gaal l-au scos pe tusa si in aceasta vara a incercat sa-si gaseasca echipa. Parea ca in sfarsit ca i-a suras sansa cand Besiktas Istanbul i-a oferit un contract avantajos.

Care contract trebuia semnat astazi dar Valdez a constata ca oficialii echipei turce ii ofera mai putini bani decat se intelesesera initial. Asa ca spaniolul a decis sa refuze semnarea acestei intelegeri si sa se reintoarca la Manchester.

Poate ca are o sansa acum mai ales ca Real pare dispus sa ofere suma ceruta de Manchester pentru portarul De Gea. Daca acesta pleaca , Valdes poate reveni in lotul lui Manchester, ca o optiune pentru Romero.

Ce situatie umilitoare pentru cel care acum doi  ani se afla in situatia de superstar al Barcelonei. I-a venit lui in cap,intr-o buna zi , ca are nevoie de o noua provocare. O provocare care, pana acum , l-a dat cu capul de toti peretii... 

Alte stiri din Sport

Ultima oră