Un fotbalist s-a sinucis din dragoste

11 Apr 2016 | scris de Sorin Anghel
Un fotbalist s-a sinucis din dragoste

Încă o dramă în fotbalul călărăşean. Ionuţ Cazan, în vârstă de 22 de ani, de la echipa Atletic Dorobanţu, care activează în Categoria Onoare – Seria A, a fost găsit spânzurat sâmbătă, 9 aprilie, în curtea casei sale. Cu o seară înainte a petrecut împreună cu mai mulţi prieteni după ce au participat la un joc de minifotbal pe un teren sintetic dintr-o comună învecinată.

“Am fost cu el la fotbal, am jucat până la 12 noaptea, după care am plecat acasă. Mai departe, nu ştiu ce s-a întâmplat cu el. S-a comportat absolut normal, a fost vesel, cum era el întotdeauna. Nu părea că are probleme”, a povestit Marian Raiu – Briga, unul dintre cei mai buni prieteni ai jucătorului care a fost găsit spânzurat.

George Filip, om de baza în echipa celor de la Dorobanţu, vine cu detalii. “De vreo trei etape nu s-a mai prezentat la meciurile oficiale. Juca fundaş dreapta, dar acum nu ştiu de ce n-a mai venit. Ştiu că a jucat pe sintetic cu o seară înainte să se spânzure. Am înţeles că dimineaţa, pe la 7-8, lumea care a trecut prin faţa casei l-a văzut în copac, dar toţi şi-au imaginat că are treaba, taie crengile uscate. Mai târziu l-au găsit spânzurat”.

Atletic Dorobanţu se luptă pentru promovarea în Liga a 4-a, iar la meciul câştigat duminică, scro 2-1, pe terenul celor de la Viitorul Plătăreşti, s-a păstrat un moment de reculegere în memoria lui Ionuţ Cazan. “Era un jucător bun. Îi plăcea să se distreze şi ştia întotdeauna să îi facă pe cei din echipă să zâmbească. Am înţeles că suferea foarte mult din cauza faptului că fata cu care el a stat mulţi ani l-a părăsit”, a declarat Stelian Culcea, antrenorul echipei.

Sezonul 2015-2016 pare unul blestemat pentru fotbalul din judeţul Călăraşi. Ionuţ Cazan nu este primul jucător care şi-a pierdut viaţa în timpul desfăşurării actualei stagiuni. La 4 august 2015, Mădălin Ignat, junior la Rapid Ulmeni, a murit după ce a fost călcat de un automobil în timp ce se deplasa pe marginea drumului principal ce străbate localitate în care a trăit. În aceeaşi lună, Cristian Păun, jucător la Unirea Mănăstirea, a murit într-un spital din Capitală, acolo unde a ajuns în urma unui accident în care s-a lovit de o maşină a Poliţiei cu motocicleta pe care o conducerea fără permis.

_____________________________
 
Citiți și:
Trei teroriși sinucigași s-au aruncat în aer în apropierea unei secții de poliție!
 
DEZVĂLUIRE BOMBĂ. Care era, de fapt, ȚINTA teroriștilor care au atacat în Bruxelles
 
Un turist român a sărit la gâtul polițiștilor în aeroportul din Dortmund: ”Vă tai pe toți!”
 
Povestea unui român care a supraviețuit infernului de la Auschwitz: "Ardeau evrei 24 de ore pe zi!"

 

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră