Atentie, biciclisti! Se fac lucrari la pista de pe Calea Victoriei

18 Iul 2015
Atentie, biciclisti! Se fac lucrari la pista de pe Calea Victoriei
Esti din Bucuresti, ai barba si bicicleta, sigur esti innebunit dupa pista de biciclete de pe Calea Victoriei. Pentru acest teritoriu velo s-au dat lupte grele cu taranii care si-au permis sa intre pe masinile lor nemtesti pe bucata de asfalt destinata doar celor ce se deplaseaza pe doua roti. Sa te plimbi de la Universitate pana la Piata Victoriei sau invers, mergand cu bicicleta pe pista de pe Calea Victoriei, este o adevarata placere, indiferent de zi si de ora. Numai ca lucrurile au inceput sa se complice.

In noaptea de sambata spre duminica, o echipa Apa Nova lucreaza in fata restaurantului Casa Capsa de pe Calea Victoriei, fix pe pista de biciclete. Interventia este una cat se poate de serioasa. Se folosesc utilaje puternice, insa pentru remedierea situatie a fost nevoie sa se sparga asfaltul pe o bucata de aproximativ cinci metri pe ambele benzi ale pistei de biciclete.

Ca urmare, cei care vor sa pedaleze pe cea mai importanta artera a Capitalei trebuie sa stie ca aproape de capatul pistei de biciclete de pe Calea Victoriei “traficul” se muta pe trotuar. Pedalati cu prudenta!

Alte stiri din Sport

Ultima oră