Alt dezastru la Manchester United. Întâlnire între Fergusson şi Pochettino

11 Mai 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Alt dezastru la Manchester United. Întâlnire între Fergusson şi Pochettino

Continuă dezastrul de la Manchester: a ratat aseară şansa de a a-i depăşi pe cei de la City şi de a juca în Liga Campionilor. Avea nevoie de o victorie în meciul cu West Ham dar a pierdut,în final, cu 2-3 deşi la un moment dat conducea cu 2-1. Mai are o şansă duminică ,acasa, în meciul cu Bournemouth dar victoria este condiţionată de o înfrangere a lui Manchester City în meciul cu Swansea.

Frământarile din club se vad şi din faptul că de pildă,aseara,dupa meci, Alex Fergusson a luat masa cu Mauricio Pochettino, antrenorul argentinian al lui Totenham, prezent si el pe stadion(A fost ultimul meci al lui West Ham pe Upton Park,legendarul sau stadion vechi de 104 ani-va fi demolat şi va fi construită o noua arenă).

Pochetino,cel care a facut din Totenham o echipa spectaculoasă, este preferat de Ferguson ca înlocuitor al lui Van Gaal şi este considerat de mulţi ca varianta cea mai bună pentru a scoate clubul din criza în care se zbate de mai bine de doi ani.

Mai rămâne în centrul speculaţiilor din presa britanică şi Mourinho dupa cum la fel se vehiculează şi varianta de a mai continua un an cu antrenorul olandez.

Probabil toata lumea implicată aşteaptă să vadă daca United va reuşi să se califice in Liga Campionilor pentru a stabili strategia cea mai bună.

Alte stiri din Sport

Ultima oră