Concurs la Barcelona. Cine vrea să fie rezerva tripletei Messi-Suarez-Neymar?

22 Iul 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Concurs la Barcelona. Cine vrea să fie rezerva tripletei Messi-Suarez-Neymar?

Un ultim transfer mai vrea să faca Barcelona în această vară:un atacant care să accepte din start că va fi rezerva tripletei Messi-Suarez-Neymar dar care,evident, va suplini la un nivel înalt absenta unuia dintre ei. Trei jucatori se califică pemtru o asemenea poziţie, doi din Turcia şi unul din Franta.

Primul ar fi germanul Mario Gomez, împrumutat de Fiorentina turcilor de la Beşiktaş şi care a anunţat că nu mai vrea să rămâna aici din cauza situaţiei politice din ţară.

Gomez are 31 de ani, a inscris 26 de goluri în ultimul sezon iar la europene Germania i-a resimţit absenţa în semifinala cu Franţa.

Al doilea e olandezul Robin van Persie, joacă la Fenerbahce( 16 goluri in ultima ediţie de campionat) dar ar vrea să plece tot din cauza situaţiei din Turcia. Dupa cum se vede ,primele două optiuni sunt doi jucători la final de cariera dar cu o vastă experienţa la cluburi mari( Bayern,Arsenal, Manchester United).

A treia opţiune este un argentinian de 22 de ani, Vietto, joacă la Atletico Madrid dupa ce s-a remarcat la Villareal. E jucător de perspectiva dar Atletico l-ar trimite la Sevilla în contul transferului lui Gameiro.

Aşa că ,primii doi par mai ofertanţi pentru noul sezon al Barcelonei...

Alte stiri din Sport

Ultima oră