Elena Udrea povestește o întâmplare despre tehnicile de supraveghere

11 Aug 2015
Elena Udrea povestește o întâmplare despre tehnicile de supraveghere
Elena Udrea a povestit, pe pagina sa de Facebook, o întâmplare legată de tehnicile de supraveghere, după ce Victor Ponta a reclamat faptul că a fost ”filat” în concediu. Fostul ministru a povestit cum, aflată la o cafenea cu doi colegi, a observat un presupus cuplu, cu un aranjament floral, care a disparut imediat după ce cei trei au plecat de la masă.

”Să vedeți întâmplare... Am mers la o cafea cu doi colegi, dintre cei care au curaj să spună lucruri pe la televizor. Ca orice contemporan cu vremurile acestea, am vorbit și despre practica de supraveghere neoficială a celor incomozi, dar și de tehnicile folosite mai nou, cum ar fi cuplurile așa zis romantice, care se așează lângă masa ta, spre care orientează un frumos buchet de flori Philips", a spus aceasta.

"Am stat puțin, iar cu cinci minute înainte să plecam a venit o domnișoară care s-a pus la masa de lângă noi. Cand am dat să ieșim din locație, ne-am intersectat cu un tânăr înflăcarat care ducea ca pe un steag o varză de aranjament floral, grăbindu-se către domnișoara de mai devreme. Întâmplarea face ca unul din colegi s-a întors după nici cinci minute să își ia telefoanele uitate pe masă. Ce sa vezi, cuplul tocmai reunit lăsase baltă întâlnirea și plecase. Cu flori cu tot, evident. Probabil erau pe inventar", a scris Udrea pe site-ul de socializare.

Alte stiri din Politic

Ultima oră