Mari voci din rockul romanesc cântă AC/DC

24 Mai 2016 | scris de Alex Revenco
Mari voci din rockul romanesc cântă AC/DC

Cristi Minculescu, Gabi ( Guriță ) Nicolau de la Krypton, Alin (Coiotu) Dincă de la Trooper, Ovidiu Anton și Cristian Hrubaru (Rock FM) alături de The Rock, trupa tribut AC/DC a României, vor cânta, pentru prima dată pe aceeași scenă, vineri 8 iulie, la Arenele Romane.

Hituri vechi dar și piese de pe noul album

Spectacolul și momentele speciale vor fi prezentate de actorul Flaviu Crișan, și el un mare fan al legendarului grup AC/DC. Din program nu vor lipsi hituri consacrate cum ar fi Thunderstruck, Highway to hell, Back in black sau TNT iar trupa The Rock pregătește și piese de pe noul album AC/DC, “Rock or Bust”. Va fi o seară în care Cristi Minculescu, Alin Dinca, Gabi Nicolau, Ovidiu Anton și Cristi Hrubaru vor fi susținuți de trupa The Rock.

Primele 200 de bilete sunt 35 de lei

Cu un solist de excepţie, al cărui timbru vocal se apropie foarte mult de cel al lui Brian Johnson, cu un chitarist solo din Moscova, cu o energie debordantă şi c instrumentişti experimentaţi la bass, chitară ritmică şi tobe, trupa tribut The Rock reuseşte de fiecare dată să electrizeze publicul. Biletele, disponibile pe ambilet.ro, au următoarele preţuri: 35 de lei (primele 200 de bilete), 50 de lei (preț normal), 70 de lei la intrare.

Acțiune de susținere a scenei rock

Concertul, organizat de Rock U Events, face parte dintr-o acțiune culturală de susținere a scenei rock românești și nu numai. Rock U Events își propune să aducă în fața publicului cei mai tari artiști în spectacole organizate la un înalt nivel de profesionalism. Toate acestea vor fi găzduite în cel mai rock loc din București, Arenele Romane, cu o capacitate de 7000 de locuri vara și 2000 de locuri în cort încălzit- iarna. Rock U Events va fi de asemenea o rampa de lansare pentru cele mai talentate trupe tinere din zona rock. Totodată sub umbrela Rock U Events vor fi organizate și concerte ale artiștilor internaționali consacrați.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră