La Lisabona, Axl s-a descurcat foarte bine! (Video)

08 Mai 2016 | scris de Alex Revenco
La Lisabona, Axl s-a descurcat foarte bine! (Video)

Sâmbătă seara, AC/DC a susţinut în Portugalia primul concert din etapa europeană a turneului Rock or Bust.

10.000 de bilete returnate şi revândute

Cum va fi AC/DC fără Brian Johnson ? Ce va face Axl Rose la AC/DC ? Acestea au fost principalele întrebări, înaintea show-ului de la Lisabona, unde 10.000 de oameni au returnat biletele. Şi unde alţi 10.000 de oameni le-au cumpărat din nou. După două săptămâni de repetiţii intense, Axl Rose a intrat bine în rolul de solist AC/DC, cele mai apreciate momente fiind piesele din “era Bon Scott”, interpretate cu dezinvoltură.

Cu un picior în ghips, Axl Rose a cântat stând pe ‚tron’

Show-ul a durat, ca de obicei, două ore iar după circa 40 de minute, la sfârşitul piesei „Hells Bells” o mare parte a publicului a început să scandeze ‘Axl, Axl’. Prezent la concert înainte de spectacolul programat la Marsilia, jurnalistul francez Eric Bureau (Le Parisien) a strâns câteva reacţii „la cald”: “trebuie să recunosc că Axl s-a descurcat foarte bine. Important e că Axl e pe scenă, el este sufletul AC/DC” (Chris, fan englez, stabilit la Lisabona); “Nu e deloc rău pentru un prim concert împreună. Axl Rose nu face prea mult” (Miguel, Lisabona);

Surpriză foarte plăcută

“A fost o surpriză foarte plăcută, cu mult peste aşteptări. Vocea lui s-a încadrat bine în peisaj. Şi putem spune că am participat la un concert excepţional, unde Axl Rose a cântat cu AC/ DC” (Iris, 26 de ani şi Juan, 29 de ani, din Malaga, Spania); “Sunt fană Brian Johnson. Dar puteţi să spuneţi cititorilor voştri că pot merge să-i vadă pe AC/DC cu Axl Rose. Nu vor fi dezamăgiţi !” (Susan, Marea Britanie)

Alte stiri din Muzica

Ultima oră