Carte despre Elvis Presley, scrisă de asistenta medicală personală

11 Aug 2015
Carte despre Elvis Presley, scrisă de asistenta medicală personală
Letetia Henley Kirk, fosta asistentă medicală personală a superstarului rock and roll a lansat un volum de memorii, intitulat „Taking Care of Elvis — Memories with Elvis as His Private Nurse and Friend”. Kirk, născută în West Tennessee, a locuit în casa lui Elvis din Memphis, din 1972 până în 1983, împreună cu soţul şi cei doi copii ai lor. „Presley nu a fost doar pacientul meu a fost şi un bun prieten” a declarat Kirk, acum vârstă de 73 de ani.

 Ea a adăugat că nu avea nici o intenţie de a scrie o carte despre Elvis până anul trecut, cînd s-a întâlnit cu fanii la Elvis Week, în Memphis. „Atunci am realizat cât de mult îşi doresc poveşti despre o zi obişnuită din viaţa lui, la Graceland. Ei ştiu toate întâmplările despre droguri, sex, viaţa din turneu dar vor să ştie şi cum decurgea o zi normală, ce făcea Elvis în timpul său liber. De aceea în această carte povestesc amintirile mele şi expeerienţa mea de viaţă alături de Elvis”.

„În 1977, nu mi-a venit să cred când am aflat că a murit. Niciodată nu am crezut că s-ar putea întâmpla aşa ceva. Mi-a fost foarte greu să aştern pe hârtie impresiile mele de atunci. Emoţia mă copleşeşte şi acum. Elvis a fost un foarte generos şi îi plăcea foarte mult să-i facă pe alţii fericiţi. Am fost o fată de la ţară extrem de norocoasă.” Cartea are 160 de pagini, costă 30 de dolari şi dacă nu ai „pe cineva” în SUA poţi s-o comanzi direct de la autoare: tishsupernurse@gmail.com.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră