Aniversare rock. Concert Pro Musica, 45 de ani de la debut!

14 Ian 2018 | scris de Alex Revenco
Aniversare rock. Concert Pro Musica, 45 de ani de la debut! Galerie foto (2)

Prima apariție pe scenă a formației timişorene a avut loc pe 15 ianuarie 1973 iar Pro Musica va marca acest moment special mâine, prin susținerea unui concert în acelaşi loc.

Este vorba despre sala Liceului Pedagogic “Carmen Sylva” din Timișoara, concertul va începe la ora 13.00, iar evenimentul este menit să sărbătorească 45 de ani de existență Pro Musica. „Acum, ca și atunci, vom cânta doar pentru elevii liceului, marcând astfel arcul peste timp al existenței noastre de grup”, spune Ilie Stepan, fondatorul formaţiei. “La sfarșitul lunii mai, la Timișoara va avea loc un alt concert al celor de la Pro Musica, eveniment la care sunt invitați toți timișorenii. Mulțumim din suflet tuturor celor care timp de 45 de ani au fost alături de noi cu gândul, cu sufletul sau cu fapta!”, a mai spus Stepan.

Conferinta de presa si concertul grupului Pro Musica de luni 15 ianuarie, de la Liceului Pedagogic “Carmen Sylva” din Timisoara vor fi transmise integral, live pe Facebook, de la ora 11.00 -conferinta si ora 13.00 concertul . Acestea pot fi vizionate accesand pagina Pro Musica. In cazul conferintei de presa, daca vreti să transmiteti ceva, puteți intra în direct cu Pro Musica (în limita disponibilitatilor platformei) prin intermediul platformei Skype - la utilizator: Pro Musica 45

Alte stiri din Muzica

Ultima oră