Crimă şi tentativă de omor la metroul bucureştean, în staţia Dristor 1. Poliţia face apel la ajutorul populaţiei

13 Dec 2017 | scris de Marina Constantinoiu
Crimă şi tentativă de omor la metroul bucureştean, în staţia Dristor 1. Poliţia face apel la ajutorul populaţiei Galerie foto (2)

O tânără în vârstă de 25 de ani a murit marţi seară, în staţia de metrou Dristor, după ce a ajuns în faţa unei garnituri de metrou. Echipajele de poliție caută acum o suspectă care ar fi împins-o pe tânără în fața trenului.

Ca urmare a incidentului, poliţiştii patrulează în toate staţiile de metrou.

Poliţia prezintă imagini cu femeia căutată, cerând sprijin pentru identificarea ei.

 

Poliţia Capitalei intervine, în toate staţiile de metrou, pentru protejarea persoanelor aflate în aceste locaţii şi pentru identificarea unei femei, bănuite de comiterea infracţiunii de omor.

În această seară, în staţia de metrou Dristor 1, femeia în cauză ar fi împins o persoană, pe linia de metrou, care în urma impactului cu trenul, a decedat.

Pentru a preîntâmpina vreun alt eveniment similar, conducerea Poliției Capitalei a dispus ca poliţiştii să patruleze în toate stațiile de metrou.

Solicităm sprijin din partea tuturor persoanelor care pot oferi informaţii despre persoana din imaginea alaturată.

Cei care o recunosc sunt rugaţi să apeleze de urgenţă prin 112 sau să se adreseze celui mai apropiat poliţist.

Cercetarile în cauză sunt efectuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

*Semnalmente: vârsta de 40-45 de ani, aproximativ 1,70 m, constituţie slabă, ten deschis, pomeţii proeminenţi, îmbrăcată în jachetă scurtă, de culoare închisă, pantaloni jeans bleumarin deschis, largi, iar pe cap purta o eşarfă bleumarin închis, care îi acoperea părul.*”, potrivit unui comunicat al Poliției Române pe Facebook.

"Din datele existente, suspecta a părăsit staţia de metrou şi a ieşit la suprafaţă", a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Poliţia a făcut apel la populaţie să-şi păstreze calmul şi să sprijine acţiunile poliţiştilor.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră