Scandal la Cannes, din cauza... unor pantofi

21 Mai 2015
Scandal la Cannes, din cauza... unor pantofi
Producătoarea de film Valeria Richter, care are piciorul stând amputat, i-a acuzat pe organizatorii festivalului de film de la Cannes de persecuție, după ce a fost oprită să calce pe covorul roșu pentru că nu avea... pantofi cu toc.

Femeia a declarat, pentru BBC 5 live, că oficiali ai festivalului au arătat spre pantofii ei fără toc și au spus: ”Nu, așa nu se poate, nu puteți intra”. Până la urmă, Valeria Richter a putut să intre, dar după festival i-a acuzat pe organizatori că nu acceptă femei care poartă pantofi fără toc.

Potrivit BBC, organizatorii festivalului au dezmințit că ar exista un cod vestimentar obligatoriu. Un purtător de cuvânt a precizat că cei care i-au vorbit urât producătoarei au fost avertizați că nu au dreptul să înlăture femeile care nu sunt încălțate cu pantofi cu toc.

Nu a fost singurul caz de acest gen. Asif Kapadia, al cărui documentar despre Amy Winehouse a fost premiat, la Cannes, weekendul trecut, a declarat că și soția sa a pățit la fel, dar până la urmă au lasat-o să treacă.

Alte stiri din Film

Ultima oră