Jennifer Aniston, cea mai frumoasă femeie din lume

21 Apr 2016 | scris de Alex Revenco
Jennifer Aniston, cea mai frumoasă femeie din lume

Ieri seară, actriţa americană a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume de către revista People. Blonda în vârstă de 47 de ani, celebră în întreaga lume graţie serialului „Friends”, a declarat: “ când am aflat vestea, m-am simţit foarte, foarte flatată. M-am gândit, Dumnezeule, trec prin acel gen de emoţie de parcă aş fi adolescentă”.

Ce înseamnă frumuseţea
Apare, bineânţeles, şi pe coperta revistei People, care o descrie drept „fata minunata din casa de alături”. Ea a spus că revista a mai declarat-o cea mai frumoasă femeie din lume, în 2004, „dar atunci aveam 35 de ani şi cu siguranţă frumuseţea s-a mai schimbat, cu trecerea anilor.” Întrebată cum defineşte frumuseţea, Aniston a spus: ”Încredere interioară. Pace. Bunătate. Onestitate. O viaţă trăită bine.“

Un milion de dolari episodul
Jennifer Aniston şi celelalte actriţe din serialul “Friends” (difuzat în SUA între 1994 şi 2004) au fost atunci cele mai bine plătite actriţe de televiziune din lume. Potrivit Guiness Book of Records, în ultimul sezon, Aniston & Co. primeau câte i milion de dolari, per episod. În paralel cu serialul tv, Aniston a jucat din 1996 până astăzi în peste 30 de filme, cele mai noi fiind, The Switch, Just Go with It, Horrible Bosses, Wanderlust, We're the Millers, Life of Crime, Horrible Bosses 2, Cake, She's Funny That Way, Unity.

Alte stiri din Film

Ultima oră