James Cameron începe filmările la "Avatar 2". În 2017 și 2018 urmează Avatar 3 și 4

24 Dec 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
James Cameron începe filmările la

"Design-ul este aproape gata, ceea ce este foarte important. A fost o misiune de aproape doi ani. Am finalizat toate peisajele, creaturile şi noile lumi", a declarat regizorul, adăugând că încă se lucrează la scenariu.

"Infrastructura este gata, la fel şi partea tehnică, aşa că suntem hotărâţi să începem după prima zi a anului nou", a mai spus Cameron.

Lansarea, peste doi ani

Despre lansarea acestui film, regizorul spune că va avea loc la sfârşitul anului 2017. "Avem ca ţintă Crăciunul anului 2017, cel puţin asta am anunţat. Nu consider asta ca fiind atât de important ca faptul că, în momentul în care vom avea toate filmele din trilogie gata, acestea vor fi lansate la un an distanţă. Fiecare peliculă este de sine stătătoare, dar spune o poveste mult mai mare", a afirmat James Cameron.

"Avatar", cu Sam Worthington, Zoe Saldana şi Sigourney Weaver în distribuţie, a fost distins, între altele, cu trei premii Oscar din nouă nominalizări, trei Globuri de Aur şi două premii BAFTA (British Academy of Film and Television Arts).

Totodată, producţia a generat cele mai mari încasări din toate timpurile, 2,78 de miliarde de dolari.

Pe lcoul doi în topul filmelor cu cele mai mari încasări se află “Titanic”, cu 1,84 miliarde dolari.

Alte stiri din Film

Ultima oră