Ce se întâmplă cu seria Star Wars după moartea lui Carrie Fisher?

28 Dec 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Ce se întâmplă cu seria Star Wars după moartea lui Carrie Fisher?

Vestea morții actriței Carrie Fisher a căzut ca un trăznet peste fanii Star Wars. Mulți au fost cei care s-au întrebat ce se va întâmpla cu filmul...

Totuși, revista americană Variety anunță că actriţa Carrie Fisher, care a murit marţi la vârsta de 60 de ani, a finalizat filmările de la următorul lungmetraj din seria ”Star Wars”.

Princess Leia

Filmările pentru cel de-al optulea film din această serie cinematografică, în care Carrie Fisher interpretează rolul prințesei Leia au fost finalizate în iulie 2016, iar pelicula se află în prezent în etapa de post-producţie.

Acest lucru înseamnă că managerii de la Disney şi Lucasfilm, producătorii francizei ”Star Wars”, nu vor fi nevoiţi să abordeze subiectul morţii Prinţesei Leia decât în cel de-al nouălea film din serie, ale cărui filmări vor debuta în 2018. Personajul Prinţesa Leia ar fi trebuit să apară şi în acea peliculă.

Nu se știe în ce stare se află scenariile pentru Star Wars IX și cum vor fi ele modificate.

Noul film din seria Star Wars, episodul VIII, are programată premiera în decembrie 2017. Deocamdată nu se știe titlul final și nici cum/dacă finalul filmului va fi modificat pentru a-i aduce un omagiu cum s-a întâmplat acum trei ani la moartea lui Paul Walker, actor principal în Fast and Furious.

Pe agenda Disney/Lucas figurează, după Star Wars VIII, un alt film din seria Antologiilor – așa cum a fost Rogue One, lansat în urmă cu câteva săptămâni. Lucrurile nu sunt foarte clare, se zvonește că ar fi un film dedicat tinereții zbuciumate a lui Han Solo, care va ieși pe piață în mai 2018. De acest proiect în calitate de regizor se ocupă Phil Lord și Christopher Miller (Meatballs, Lego Movie, 21 Jump Street).

Cât despre episodul IX (și probabil ultimul) acesta ar urma să apară în 2020 sub regia lui Colin Trevorrow (Jurassic World).

star wars the force awakens 0

Alte stiri din Film

Ultima oră