FBI confirmă: ANCHETĂ privind posibile violențe domestice din partea lui Brad Pitt!

23 Sep 2016 | scris de Marina Constantinoiu
FBI confirmă: ANCHETĂ privind posibile violențe domestice din partea lui Brad Pitt!


Poliția federală americană verifică în acest moment faptele, și va decide ulterior dacă este cazul să lanseze o acțiune în justiție la adresa actorului, scrie gala.fr.
Acuzat de Angelina Jolie de violențe domestice la adresa copiilor lor, actorul a oficializat despărțirea de actriță.
Se pare că la baza deciziei Angelinei de a solicita divorțul este o dispută între cei doi soți pe tema educației copiilor lor. Acuzat de toate relele din lume, de către cea cu care a petrecut ultimii 12 ani din viață, actorul trebuie să dea explicații acum privind consumul de alcool, de marijuana, dar și să răspundă la întrebări privind presupusa sa violență la adresa unuia dintre copii.
Anchetatorii federali americani adună acum informații și vor decide dacă e cazul sau nu să se meargă mai departe cu acțiunea.
Consecințele pot fi enorme, pentru că actorul ar putea pierde custodia copiilor, dacă se dovedește că el s-a atins cumva de unul dintre copii.
Apropiații văd în această primă anchetă dorința Angelinei de a-și păstra alături copiii.
Un apropiat al cuplului a declarat pentru People că o ceartă între cei doi a degenerat și cearta a atins un punct regretabil. Acum, cei doi manipulează adevărul pentru a obține custodia copiilor. Potrivit sursei citate, ”această poveste este formată din exagerări și din minciuni”.
Așa că este datoria autorităților de a determina frontiera dintre violențele domestice și o ceartă mai degrabă clasică dintre un tată și un fiu.

Alte stiri din Film

Ultima oră