Ana Ularu, alături de Tom Hanks în „Inferno”

08 Sep 2015
Ana Ularu, alături de Tom Hanks în „Inferno”
Actrița Ana Ularu va juca alături de Tom Hanks în ultima adaptare a unui roman după Dan Brown, „Infernul”. Ana Ularu o interpretează pe Vayentha, un agent sub acoperire din Florenţa, care trebuie să-l urmărească pe profesorul Robert Langdon, jucat de Tom Hanks, informează Digi 24.

„Am dat o proba undeva în ianuarie, eu tocmai mă întorceam de la o filmare din Ucraina şi am ajuns în Londra, am dat proba. Acolo a fost prezent Ron Howard, lucru pe care l-am apreciat foarte tare, întâmplându-se pe plaiurile noastre de multe ori ca regizorul să nu fie prezent la probă. Până la urmă am aflat că am luat rolul şi am început să ţopăi de bucurie”.
Pelicula "Inferno" este aşteptată de fanii genului, care pariază de acum că va fi un mare succes. Ana Ularu crede la fel, însă recunoaşte că acum câteva luni nu se gândea că va trece nici măcar de primul casting.

Filmul este regizat de Ron Howard (A Beautiful Mind), este adaptarea cinematografică a celui de-al treilea roman al lui Dan Brown, după Codul lui Da Vinci şi Înger şi Demon. Ambele producții au avut încasări importante, iar Codul lui DaVinci este pe locul 59 în topul încasărilor.

„Infernul” se află în acest moment ăn postproducție. Filmul va fi lansat în octombrie 2016 și va aduce pe marile ecrane nume precum Tom Hanks, Felicity Jones, Ben Foster. 

Alte stiri din Film

Ultima oră