Turist român, bătut cu bestialitate la Oktoberfest în Munchen

05 Oct 2015
Turist român, bătut cu bestialitate la Oktoberfest în Munchen
Consumul excesiv de alcool la Oktoberfest are repercusiuni grave. De la agresiuni sexuale până la cele fizice, de la furturi din buzunare până la persoane duse la spital în comă alcoolică, poliția germană se confruntă cu tot felul de probleme.  

Sâmbătă seara, de Ziua Unității Germane, poliția bavareză s-a confruntat cu un număr record de infracțiuni. Una dintre ele a vizat un cetățean român de 36 de ani.

În jurul orei locale 02:00, românul a fost atacat de un cetățean german de 39 de ani în aproprierea zonei în care sunt amplasate corturile pentru Oktoberfest.

Conform munchen.tv, neamțul a aplicat mai multe lovituri de picior în fața românului. În urma intervenției forțelor de ordine, cetățeanul german a fost reținut și va fi prezentat unui judecător cu propunerea de arestare preventivă pentru vătămare corporală gravă.

Cetățeanul român, care nu se afla sub influența alcoolului, a suferit răni multiple în zona feței și a fost transportat la spital, el fiind la această oră în afara oricărui pericol. (I.D)

Alte stiri din Externe

Ultima oră