Tânără româncă disparută fără urmă de peste două luni în Germania

19 Oct 2015
Tânără româncă disparută fără urmă de peste două luni în Germania
Din data de 8 august, nimeni nu mai stie nimic despre Ilona Gereb, o tânără de 29 de ani din localitatea Plochingen, din apropriere de Stuttgart.  

În acea zi de sâmbătă, femeia a părăsit locuința familiei și s-a dus la muncă în Oberesslingen. În jurul orei locale 12:30 a fost vazută ieșind din sediul în care lucra.

 Acasă nu a mai ajuns, iar de atunci nici urmă de ea.

După mai bine de două luni de căutări, ancheta poliției locale pare să se fi blocat, astfel că s-a apelat la ajutorul presei locale.
 
Stuttgarter Nachrichten și Stuttgarter Zeitung prezintă fotografii cu tânăra și fac apel la toți cei care au văzut-o sau au informații să anunțe poliția,  pentru a contribuie la găsirea Ilonei.

“Femeia dispărută are 1,65 înălțime, o statură normală, purta pantaloni de stofă maro-verzui, tricou roz și sandale maro. În momentul dispariției avea asupra ei și un rucsac galben-roșu. Femeia provine din România și vorbește germană cu un accent românesc. Suferă de o ușoară tulburare psihică și ar putea fi într-o situație în care să aibă nevoie de ajutor”, notează la unison cele două publicații.

Polțiștii au doar câteva suspiciuni că femeia s-ar putea afla într-un bar din Plochingen, Esslingen, Frankfurt, Karlsruhe sau Koln.  (I.D)

 

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră