Tucker Carlson: „Știm că vor fura alegerile pentru că acum o spun cu voce tare”

08 Mar 2024
Tucker Carlson: „Știm că vor fura alegerile pentru că acum o spun cu voce tare”

"Discursul lui Biden a fost „cel mai întunecat și mai neamerican” discurs despre starea Uniunii rostit vreodată, a spus Tucker Carlson citat de The Federalist

Fostul prezentator de la Fox News, Tucker Carlson, a numit discursul președintelui Joe Biden de joi seară „posibil cel mai întunecat și mai neamerican discurs rostit vreodată de un președinte american”.

Într-un răspuns imediat la discursul lui Biden privind starea Uniunii, Carlson l-a acuzat pe președinte că a rostit un discurs „lipsit de decență sau generozitate față de concetățenii săi americani”.

„De fapt, nu a fost un discurs”, a spus Carlson, „a fost o dezordine”.

Carlson l-a mai numit pe Biden un „bătrân care tremură” și care „nu își amintește când a murit fiul său sau când a fost vicepreședinte”.

În februarie, fostul consilier special Robert Hur a refuzat să depună acuzații de infracțiune împotriva președintelui, după ce procurorul a concluzionat că Biden era prea senil pentru ca un juriu să îl condamne.

În monologul său live de joi seară, Carlson a susținut, de asemenea, că Biden nu poate câștiga alegeri corecte.

„Știm că vor fura alegerile pentru că acum o spun cu voce tare”, a spus Carlson. "Joe Biden nu poate câștiga alegeri corecte"

Carlson a difuzat imagini cu procurorul general Merrick Garland care a declarat război legilor privind identitatea alegătorilor.

„Ofițerul șef de aplicare a legii din guvernul Statelor Unite vă spune că este imoral, de fapt rasist, de fapt ilegal să ceri oamenilor actele de identitate atunci când votează pentru a verifica că sunt cine spun că sunt”, a spus Carlson.

„Se pare ca oamenii de culoare nu au acte de identitate emise de stat”, a adăugat el sarcastic.

Într-un fel, ei trăiesc într-o țară în care nu puteți face practic nimic fără a vă dovedi identitatea cu un act de identitate emis de guvern, fără acte de identitate emise de guvern. Deci, nu pot zbura cu avionul, nu pot avea conturi curente. Ei nu pot avea nicio interacțiune cu guvernul, statul, local sau federal. Nu pot sta în hoteluri, nu pot avea cărți de credit, pentru că cineva fără act de identitate eliberat de stat nu poate face nimic din acele lucruri.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră