Drama unui român: “Trebuie să mă dezbrac în public de 4-5 ori pe săptămână din cauza soției”

08 Dec 2016 | scris de Istvan Deak
Drama unui român: “Trebuie să mă dezbrac în public de 4-5 ori pe săptămână din cauza soției”

Astfel de știri ne fac să ne întrebăm: cam câți bolnavi mintal (nebuni) umblă liberi printre noi?

Un cetățean român de 25 de ani susține că simte nevoia să se dezbrace în public de 4-5 ori pe săptămână, adică să își arate organele genitale în fața unor tinere pe stradă.

La începutul acestui an, bărbatul nu s-a mulțumit cu atât, ci a încercat să violeze o elevă de 18 ani în aproprierea unei discoteci din orașul austriac Linz.

De atunci se află în arest preventiv. La finalul săptămânii trecute s-a încheiat procesul său. Expertiza psihiatrică a arătat că românul nu este doar un simplu exhibiționist, ci suferă de hipersexualitate și tulburări de personalitate.

“Inculpatul trăiește cu impresia că trebuie să facă sex de mai multe ori pe zi, iar femeia trebuie să accepte asta. Nu percepe nici un fel de reguli morale”, a subliniat psihiatrul Heidi Kastner.

Procurorul Gudrun Duckelmann a arătat că românul reprezintă și în viitor un pericol pentru societate și a cerut condamnarea sa la închisoare cu executare.

“Nu este vina mea. Ceilalți sunt de vină. De exemplu, soția mea care are o relatie cu fratele meu în România”, a acuzat românul, pentru Kronen Zeitung.

Discursul său nu l-a impresionat pe judecător, care l-a condamnat la 7 ani de închisoare, cu internare imediată într-un centru medical de specialitate, de unde să fie transferat în închisoare abia după ce s-a vindecat complet. Decizia nu este definitivă.

Alte stiri din Externe

Ultima oră