Fără decolteuri adânci, fuste mini sau pantaloni scurți. Ce coduri vestimentare îi așteaptă pe ziariștii ruși

11 Iun 2015
Fără decolteuri adânci, fuste mini sau pantaloni scurți. Ce coduri vestimentare îi așteaptă pe ziariștii ruși
Duma de Stat a Rusiei intenționează să impună un cod vestimentar tuturor ziariștilor acreditați în Camera Inferioară, potrivit mass-media moscovite.  

Începând cu sesiunea de toamnă, Duma are de gând nu doar să schimbe regulile de acreditare și legitimațiile, dar și să impună un cod vestimentar reprezentanților mass-media, au indicat surse parlamentare pentru cotidianul Izvestia, citat de agerpres.ro.

Astfel, nu vor avea acces la lucrările Dumei jurnaliștii în ”pantaloni scurți, blugi rupți, fuste prea scurte sau decolteuri adânci”.

În același timp, o sursă parlamentară din Dumă a indicat pentru TASS că nu este vorba de intenția parlamentarilor de a introduce pe neașteptate un cod vestimentar. ”Nu este vorba că se produce o înăsprire a regulilor, ci de faptul că noile reguli vor cuprinde și aceste norme, pentru acele cazuri extrem de rare în care apar încălcări de cod vestimentar”, a declarat, sub rezerva anonimatului, un parlamentar rus agenției de presă menționate.

În baza noilor norme, Serviciul de Protecție și Pază va permite sau nu accesul reprezentanților mass-media în incinta Dumei.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră