Daily Mail: CARNAGIU de pe DN2 E85, produs de o fostă Miss România

10 Oct 2015
Daily Mail: CARNAGIU de pe DN2 E85, produs de o fostă Miss România
Patru persoane, inclusiv o fetiţă de 5 ani, au murit după ce maşina unui top model a intrat într-o căruţă, scrie publicaţia britanică Daily Mail. Fosta Miss Globe România, Diana Dinu, 25 de ani, a intrat într-o căruţă care i-a apărut brusc în faţă.

Patru persoane au decedat, iar alte patru sunt în stare critică la spital. Diana Dinu, care conducea un Audi, a scăpat nevătămată, la fel şi celelalte trei persoane care o însoţeau. 

Conform poliţiştilor, cel care conducea căruţa era beat şi a întors atelajul în drum, fără să se asigure. De asemenea, ei au mai spus că Dianei Dinu i-ar fi fost imposibil să evite accidentul care a avut loc în judeţul Vrancea, în apropierea localităţii Haret.

Trei dintre victimele accidentului proveneau din aceeaşi familie. Este vorba despre Dorel Constantin, 52 de ani, Corina Constantin, 42 de ani, Gabriela Constantin, 5 ani şi  Cosmin Rinza, 26 de ani.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Adrian Huzum,  a spus că bărbatul care conducea căruţa ar putea fi acuzat de conducere sub influenţa alcoolului, fiind începută deja o anchetă în acest caz.

Diana Dinu a fost aleasă anul trecut  Miss Globe Romania 2014 şi va reprezenta ţara în finala concursului de modelling care va loc luna viitoare în Turcia. 

Citiţi mai multe ştiri din Externe!


 

Alte stiri din Externe

Ultima oră