Bona care a decapitat un copil la Moscova, inculpată pentru crimă

04 Mar 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Bona care a decapitat un copil la Moscova, inculpată pentru crimă

Gulcehra Bobokulova, 38 de ani, "a fost inculpată astăzi pentru uciderea unui copil de vârstă fragedă", a anunțat Comitetul, însărcinat cu anchete penale din Rusia. Bona este acuzată că a ucis luni, cu o lovitură de cuțit, o fetiță de patru ani de care avea grijă și pe care a decapitat-o ulterior.

Bobokulova, care avea antecedente psihiatrice, potrivit anchetatorilor, este acuzată, de asemenea, de incendierea apartamentului în care locuia victima, înainte de a ieși pe străzi cu capul acesteia în mâini.

În timpul anchetei, acuzata, care era "diagnosticată de mai multă vreme cu schizofrenie", va fi supusă unor examinări psihiatrice și psihologice "menite să stabilească starea sa mentală", precizează comunicatul. Anchetatorii "iau toate măsurile care se impun pentru a studia personalitatea acuzatei și a stabili mobilele crimei", adaugă sursa.

Tatăl bonei, plasată miercuri în detenție pentru cel puțin două luni, a declarat din Uzbekistan pentru mass-media ruse că fiica sa a fost internată în 2002, asigurând în același timp că de atunci "totul a revenit la normal".

Alte stiri din Externe

Ultima oră