UPDATE. Stare de alertă în Texas. O femeie a murit într-un atac armat

31 Iul 2016 | scris de Gabriela Antoniu
UPDATE. Stare de alertă în Texas. O femeie a murit într-un atac armat

UPDATE

Suspectul este căutat de poliţişti care spun că atacul a început cu o dispută între mai mulţi indivizi. Apoi, suspectul a scos o armă şi a început să tragă în mulţime. Pe lângă femeia ucisă, alţi trei pacienţi au fost duşi la spital cu răni grave, dar care nu le pun viaţa în pericol.

Într-un incident separat, produs în apropiere, un bărbat de 20 de ani a fost rănit într-un atac armat suspect. El a fost dus la spital cu răni care nu-i periclitează viaţa, relatează itv.com.

******************************* 

Poliţia din Austin le-a cerut localnicilor să evite centrul oraşului. Nu este încă clar câte persoane au fost rănite. Conform poliţiştilor, au avut loc împuşcături disparate în aceeaşi zonă a oraşului.

Martorii spun că s-au auzit cinci împuşcături, iar oamenii care ieşeau din barul Friend au început să fugă îngroziţi.  Ambele scene ale atacului sunt securizate în prezent. 

O femeie de 30 de ani a fost ucisă în atacul armat, conform serviciului public de servicii medicale de urgenţă, în timp ce unei alte victime i s-a făcut resuscitare la locul incidentului.

Postul de televiziune KXAN, a relatat că, potrivit paramedicilor, mai mulţi oameni răniţi se aflau împrăştiaţi în zona atacului, fapt confirmat de  Austin-Travis County Emergency Medical Services agency pe Twitter.

Alte stiri din Externe

Ultima oră