Alertă în SUA, înaintea alegerilor. Al Qaeda ar pregăti atentate multiple cu ocazia alegerilor

04 Noi 2016 | scris de Marina Constantinoiu
Alertă în SUA, înaintea alegerilor. Al Qaeda ar pregăti atentate multiple cu ocazia alegerilor


Serviciile secrete au date concrete care arată că înainte cu o zi de scrutinul pentru Casa Albă, organizaţia teroristă Al Qaeda ar pregăti atentate teroriste pe teritoriul american.
Potrivit CBS NEWS, dar şi The Telegraph, vizate de atentate ar fi trei state americane: New York, Texas şi Virginia. Alerta vine după ce, la începutul săptămânii, poliţiştii din toată ţara au fost avertizaţi că secţiile de votare pot deveni ţinte ale atacurilor de tip lup singuratic.
„Înalţi oficiali ai FBI spun că agenţia lucrează cu Departamentul pentru Securitate Internă şi alte agenţii federale şi locale pentru a opri şi identifica posibile ameninţări. Nu este neobişnuit să existe o creştere a ameninţărilor înaintea unor evenimente importante, precum sărbători sau chiar alegeri”, a declarat Jeff Pegues, corespondent CBS News.
„Oamenii trebuie să fie pregătiţi să observe o prezenţă continuă a autorităţilor şi a personalului din domeniul securităţii prin comunităţi, în zonele publice”, a declarat o sursă din domeniul serviciilor secrete pentru The Telegraph.

Alte stiri din Externe

Ultima oră