A luat-o razna! Un român a început să alerge în pielea goală printre mașini pe autostradă

07 Oct 2015
 A luat-o razna! Un român a început să alerge în pielea goală printre mașini pe autostradă
Luni după-amiază, în jurul orei locale 15.20,  s-a produs un grav accident rutier în tunelul din Allach, în apropriere de Munchen. Mai multe benzi de circulație au fost închise timp de mai multe ore pe autostrada A99 spre Stuttgart.  

Vizibil iritat că nu își poate continua deplasarea nici la trei ore de la producerea accidentului, un șofer român, blocat în trafic, s-a dat jos din mașină, s-a dezbrăcat în pielea goală și a început să alerge printre mașini.

A luat-o razna atât de tare, încât a început să își împartă hainele celorlalți participanți în trafic. Mai multe persoane au alertat poliția. Până la intervenția forțelor de ordine, bărbatul de 27 de ani s-a îmbrăcat și s-a urcat în mașină.

Conform wochenblatt.de, la rugămintea agenților de circulaţie, de a părăsi maşina pentru a avea o discuție despre cele întâmplate, el a început să devină agresiv.

Agenții nu au stat prea mult la discuții, l-au reținut pe bărbat și l-au dus la secția de poliție. În urma unui control, în interiorul mașinii s-au găsit câteva grame de marijuana.

Fiind evident că românul consumase droguri, acesta a fost supus unui control amănunțit din partea unui medic specialist.

Acesta a notat în raport că românul suferă de psihoză acută și trebuie internat de urgență la o clinică de psihiatrie, ceea ce s-a și întâmplat.

Mașina sa a fost confiscată, permisul de conducere i-a fost reținut și se va alege și cu dosar penal pentru periclitarea traficului rutier și consum de substanțe halucinogene.  (I.D)

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră