“Un cal intra intr-un bar”, de David Grossman, a apărut la Polirom

19 Iun 2015
“Un cal intra intr-un bar”, de David Grossman, a apărut la Polirom
David Grossman, unul dintre cei mai importanti scriitori israelieni, este autorul bestsellerului “Pina la capatul pamintului”, o cutremuratoare poveste despre iubire si prietenie, in care istoria intervine mereu cu brutalitate in destinul oamenilor. Acum recidivează la Editura Polirom cu „Un cal intra intr-un bar”

Romanul Un cal intra intr-un bar, aparut in colecția „Biblioteca Polirom” – traducere din limba ebraica de Gheorghe Miletineanu, disponibil si in ediție digitala – , nu e nici pe departe o carte care se citeste dintr-o singura suflare Dimpotriva: din cind in cind, tristetea peste care s-a lipit strimb masca hohotului de ris e coplesitoare, datatoare de ghem in stomac si pauza de lectura.

„Un numar de stand-up comedy atit de straniu, ca-ti rascoleste cele mai ascunse resorturi ale sufletului. Terifiant si seducator in acelasi timp, romanul lui Grossman lasa sa se vada, prin tehnica literara a unui virtuoz, o vulgaritate frapanta cum numai un act purificator poate fi.” scrie cotidianul Haaretz. 

Alte stiri din Carte

Ultima oră