Top carte mai 2015. Adriana Săftoiu, peste "Suge-o Ramona"

03 Iun 2015
Top carte mai 2015. Adriana Săftoiu, peste

În luna mai, cea mai citată carte în format digital a fost Cronică de Cotroceni, controversata scriere semnată de Adriana Săftoiu conform elefant.ro. Pe locurile doi și trei ale aceluiași clasament se află ebook-urile Suge-o Ramona! O poveste semi-amuzată a lui Andrei Ciobanu și Zilele Amanților, volumul scris a Corinei Ozon.

În topul cărților în format clasic scrise de autori români, cea mai nouă intrare este Primul Pas, proaspat lansata scriere a lui Klaus Iohannis. Locurile de pe podium în ordine descrescătoare au fost ocupate de Lucian Boia cu cartea Cum s-a romanizat România, urmat de Chris Simion cu Ce ne spunem când nu ne vorbim și de Irina Binder cu Fluturi.

Când vine vorba de scriitori străini, românii au ales să citească în luna mai a anului curent volumele autorilor deja remarcați precum Markus Zusak și Paulo Coelho. Astfel, Hoțul de cărți ocupă prima poziție în clasamentul realizat de elefant.ro, urmat de Divergent. Experiment a Veronicăi Roth pe locul doi și pe locul patru de Adulter a lui Paulo Coelho. 

Alte stiri din Carte

Ultima oră