Noutăți pentru cei mici la Bookfest 2016

31 Mai 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
Noutăți pentru cei mici la Bookfest 2016

Pe toată perioada târgului Bookfest 2016 îi așteptăm pe micii cititori la standul nostru de Cărți pentru copii (A04), în pavilionul C1 cu multe surprize: o tombolă cu premii constând în ursuleți panda si pisicuțe MOG, invitații la piese puse în scenă de talentații actori de la Teatrul Ion Creangă și minunate cărți Pandora M, anunță Grupul Trei.

 

Sâmbătă, 4 iunie, la ora 11.00, se lansează la Scena Arena din Pavilionul C1 volumul 2 din BOOKĂTĂRIA DE TEXTE ȘI IMAGINI. Povestiri scrise, desenate, condimentate, sărate și dulci pentru toate vârstele… coordonată de Stela Lie & Florin Bican. Cartea este publicată de PandoraM în parteneriat cu Faber Studio și Clubul Ilustratorilor.

 

Noua serie Istoria pe înțelesul copiilor le dezvăluie celor mici vieţile fascinante ale unor personalităţi marcante din trecut. Află mai multe despre Cleopatra și Iulius Cezar cu ajutorul acestor poveşti captivante.

 

Două biografii noi completează seria Cine a fost…?, de cunoștințe generale pentru copii de peste 7 ani: Cine a fost Galileo? și Cine a fost Regina Elisabeta?.

Astro, cea mai deșteaptă pisică din câte s-au văzut, ne va spune totul despre stele, planete, sistemul solar, galaxii și univers în Profesorul Astro Cat și Frontierele Universului de Dr. Dominic Walliman și Ben Newman.

 

Îți răspundem la 40 de curiozități despre lume în Filosofia pentru copii de David A. White.

 

Fiecare copil se simte trist sau intimidat la un moment dat. Cărțile din noua serie EMOȚIILE TALE îl vor ajuta să facă față situațiilor delicate cu umor și curaj.

 

ELMER ne face cunoștință cu toți prietenii lui creativi în cărțile Prima mea carte de activități și colorat și Carte de povești cu autocolante.

Alte stiri din Carte

Ultima oră