Benzile desenate Marvel vin în România. Trei reviste dedicate personajelor Iron Man, Thor și celebrului Deadpool.

17 Iun 2015
Benzile desenate Marvel vin în România. Trei reviste dedicate  personajelor Iron Man, Thor și celebrului Deadpool.
Începând cu data de 15 iulie 2015, Lex Hobby Store va aduce pe piața din România 3 titluri de reviste de benzi desenate de la Marvel. Astfel pasionații de filme cu super eroi cât și fanii universului Marvel vor avea acces, în premieră, la benzile desenate originale cu 3 personaje super amuzante care au milioane de fani în întreaga lume.

Lex Comics va fi numele editurii care va aduce pe piața românească aceste 3 titluri de reviste de benzi desenate de la Marvel. Cele 3 personaje sunt nimeni alții decât Iron Man, Thor și celebrul Deadpool. Fie că ești fanul carismaticului Tony Stark, dacă Asgardul este destinația ta preferată în materie de benzi desenate sau dacă îți place Deadpool pentru caracterul său pus întotdeauna pe glume, vei avea ocazia să găsești aceste 3 titluri de benzi desenate de la Marvel pe http://www.lexshop.ro cât și în rețeaua de distribuție națională ce cuprine: Inmedio, Cărturești, Librarium, eMag.ro, elefant.ro cât și alte magazine de specialitate și librării.

Revistele de benzi desenate vor fi disponibile la prețul de 7,9 Lei cu o periodicitate lunară iar persoanele interesate pot face încă de pe acum precomandă pe siteul www.lexshop.ro, urmând ca după publicare să apară și abonamentele lunare pe același site.

Marvel Worldwide Inc. cunoscut sub numele de Marvel Comics are o istorie importantă în materie de reviste de benzi desenate, făcând acest lucru încă din 1939. În 2009, compania a fost cumpărată de către Walt Disney Company, asigurând o piață de desfacere și mai importantă pentru revistele de benzi desenate, filmele cât și alte produse ce au strânsă legătură cu Universul Marvel. În 2008, Marvel avea o cotă parte de 40,81% din piața revistelor de benzi desenate.
 

Alte stiri din Carte

Ultima oră