Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba a fost găsit spânzurat

11 Apr 2018 | scris de Marina Constantinoiu
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba a fost găsit spânzurat

Descoperire şocantă, miercuri dimineaţă, într-un imobil din Alba Iulia. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Alba, Alin Cucui, a fost găsit spânzurat în această clădire din Alba Iulia, potrivit unor surse judiciare, citate de agerpres.ro.

Informația a fost confirmată de apropiații acestuia. Se pare că acesta a fost găsit chiar de fratele său într-un imobil care le aparținea părinților, miercuri dimineață în jurul orei 08:00, scrie alba24.ro.

În vârstă de 41 de ani, Alin Cucui era căsătorit şi avea un copil. Surse din presa locală afirmă că la faţa locului ar fi fost găsit un bilet de adio.

„Nu-mi găsesc cuvintele! E greu de înțeles de ce? Am lucrat împreună, am trecut împreună peste greutăți, ne-am bucurat și întristat împreună…am fost alături la bine și la greu. Aline, nu știu ce a fost în capul tău…rămas bun prietene drag! Ne-ai lăsat un gol irecuperabil în suflete…Ne vei lipsi, frate!” a scris în pagina sa de Facebook, fostul său coleg de la conducerea CJ, Florin Roman.

IPJ Alba efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanțele în care s-a produs tragedia. ”Avem o echipă de cercetare la fața locului. Se pare că este vorba despre o sinucidere”, potrivit Poliției Alba, citate de blajinfo.ro..

Alin Cucui a fost reales vicepreședinte al Consiliului Județean Alba în iunie 2016, prin votul consilierilor județeni. El a candidat pe listele PNL la alegeri.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră