Marian Godină, REACŢIE în cazul vasluianului „pedepsit“ de nevastă: se vând chiloți din tablă rezistenţi la lovituri de cuţit

09 Mar 2016 | scris de Mara Răducanu
Marian Godină, REACŢIE în cazul vasluianului „pedepsit“ de nevastă: se vând chiloți din tablă rezistenţi la lovituri de cuţit

"După apariția știrii despre femeia din județul Vaslui care i-a tăiat un testicul soțului pentru că acesta nu i-a adus nici măcar o floare de 8 Martie, florăriile din județ au rămas goale. Oamenii au format cozi de câțiva kilometri în așteptarea camioanelor cu flori comandate din Olanda. Nu știu cât face camionul din Olanda, am auzit că e departe, undeva dincolo de Bacău, dar eu de aici nu plec acasă fără flori" a declarat Eunuc Florescu, ținându-se cu mâinile de zona genitală.

La noi nu prea se vând flori, așa că am fost luați prin surprindere de așa cerere. Stocul de trei lalele, pe care îl aveam, s-a epuizat imediat. Mai aveam în depozit niște ghiocei, dar p-ăia i-am băgat la cazan când a apărut pe net o rețetă nouă de țuică. Cine se aștepta ca de 8 martie să se cumpere flori?" a declarat, profund uimit, patronul unei florării. Unii speculanți au profitat de ocazie și vând acum chiloți din tablă, de diferite mărimi. Ei afirmă că aceștia rezistă la lovituri de cuțit, chiar și de topor", a scris Godină.

Pe de altă parte, agresoarea, citată de ziarul Vremea Nouă, spune că nu ar fi existat un buchet de flori şi că scandalul a pornit de la faptul că nu este ajutată să cureţe via. 

Fără flori, dar şi fără...

Reamintim că bărbatul, din localitatea vasluiană Dragomireşti, în vârstă de 39 de ani, a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui cu plăgi tăiate la nivelul inghinal după ce ar fi încercat să-i ofere soţiei flori de 8 martie, dar acesteia nu i-au plăcut.  Prima informaţie a fost că femeia s-ar fi enervat pentru că nu a primit flori de 8 martie, însă, ulterior, declaraţiile bărbatului urmau să contrazică ipoteza.

“Victima era conştientă şi a fost transportată la Spitalul din Vaslui. Bărbatul era sub influenţa băuturilor alcoolice şi a spus medicilor de pe Ambulanţă că a mers la soţia lui cu un buchet de flori, dar acesteia nu i-au plăcut”, a declarat Daniel Ungureanu, purtător de cuvânt al Servicului de Ambulanţă Vaslui.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră