Tragedie la Oradea. Doi băieți s-au aruncat împreună de pe un bloc cu 10 etaje. Au murit pe loc (VIDEO)

29 Mai 2015
Tragedie la Oradea. Doi băieți s-au aruncat împreună de pe un bloc cu 10 etaje. Au murit pe loc (VIDEO)
Doi tineri de 17, respectiv 21 de ani, au murit după ce s-au aruncat de pe acoperișul unui bloc cu zece etaje din Oradea. Tragedia s-a petrecut, ieri, cu puțin înaintea orei 19:00. Unul dintre ei a aterizat pe rastelul de biciclete amplasat în fața scării iar celălalt în grădină. 
 
"Două echipaje cu medic s-au deplasat de urgenţă la caz. Victimele erau în stop cardio respirator, iar leziunile erau foarte grave, incompatibile cu viaţa, în special la nivelul craniului", a declarat pentru Bihoreanul dr. Emil Boţcău, purtătorul de cuvânt de la Ambulanţă.
 
Anchetatorii au declarat că cei doi tineri nu locuiau în blocul de pe care s-au aruncat, scrie bihon.ro. Ei au descoperit în buzunarul unuia dintre ei o contravenție-avertisment pentru consum de alcool în spații publice și o pungă care părea să conțină substanțe halucinogene.
 
„Am auzit o bufnitură apoi, imediat, încă una. M-am uitat pe geam şi am văzut în faţa locului doi tineri. Unul era pe iarbă, celălalt în faţa blocului, într-o baltă de sânge”, a declarat un martor. 
 
Cei doi băieți nu au lăsat niciun bilet prin care să își explice teribilul gest. (V.M.)

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră