Tânără din Ploieşti, dezbrăcată şi aruncată în stradă

13 Aug 2017
Tânără din Ploieşti, dezbrăcată şi aruncată în stradă

Poliţiştii din Prahova au început o anchetă şi au deschis un dosar penal în cazul a două adolescente care au dezbrăcat o tânără, într-o maşină, şi au aruncat-o în stradă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Prahova, Marian Popescu, a declarat corespondentului Mediafax că poliţiştii Secţiei 2 din Ploieşti le audiază, duminică, pe cele două. Incidentul s-a petrecut în zona de nord a Ploieştiului.

”Cele două tinere, ambele în vârstă de 18 ani, sunt audiate. Se fac cercetări, în acest caz fiind întocmit un dosar penal pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice", a declarat Popescu.

În faţa anchetatorilor, cele două au declarat că au recurs la acest gest ca răzbunare, victima fiind acuzată că are o relaţie amoroasă cu iubitul uneia dintre ele.

Potrivit unor surse judiciare, adolescentele au povestit că s-au întâlnit cu tânăra de 20 de ani şi au "păcălit-o" să facă videochat în maşina în care se aflau, iar după ce aceasta s-a dezbrăcat, au dat-o jos din maşină.

Iniţial, victima a declarat că totul a pornit de la o datorie. Jandarmii stabiliseră că fata împrumutase două tinere cu o sumă de bani, respectiv 400 de lei, în urmă cu trei săptămâni. Acestea din urmă au sunat-o sub pretextul că vor să-i restituie banii. După ce au discutat într-o maşină, tânăra de 20 de ani a fost dezbrăcată şi obligată să coboare din autoturism.

SHARE

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră