Ganea îl desființează pe Burleanu: L-aș lua la șuturi în cur până la ușa lui Băsescu! El l-a pus la FRF

04 Iul 2016 | scris de Veronica Micu
Ganea îl desființează pe Burleanu: L-aș lua la șuturi în cur până la ușa lui Băsescu! El l-a pus la FRF

"Cred că toată lumea este dezamăgită. Fostul selecţioner e depăşit. Cred că un selecţioner mai tânăr ar fi făcut mai mult. (...) Hagi este o variantă. Dacă nu Hagi, atunci cine? Ar mai fi Dan Petrescu sau Mircea Rednic", a declarat Ganea într-un interviu pentru revista Ilfov Sport.

Ganea este de părere că Răzvan Burleanu ar trebui să renunţe la funcţie și îl acuză şi pe Traian Băsescu, fostul preşedinte al României, pentru faptul că l-ar fi împins în fruntea fotbalului românesc.

"Am o propunere de selecţioner. Burleanu să-l pună la naţională pe Traian Băsescu, că doar l-a ajutat pe Burleanu să ajungă la Federaţie. (...) După EURO, eu îl luăm pe Burleanu la şuturi în cur până la uşa lui Băsescu. Cavalerul ordinat în 2009 îl cunoaşte bine de tot. Trebuie luată o decizie cât mai urgentă, să îşi dea demisia. Trebuie întrunită Adunarea Generală, Comitetul Executiv şi gata, afară cu ei. Am văzut că avem un secretar general, Vişan, parcă, a spus că nu-i place fotbalul. Ce e asta?”, spus Ioan Viorel Ganea.

Citește și: Burleanu aduce un selecţioner neamţ aflat la prima experienţă în străinătate

Ganea a povestit şi despre cum a fost înlăturat de la FC Voluntari, arătându-l cu degetul pe Gigi Becali: "La Voluntari am fost sprijinit de Dumitru Dragomir şi am fost lăsat să îmi fac treaba. Peste mine nu intră nimeni în vestiar. Apoi, dacă vă întrebaţi ce am păţit, e unul din Pipera, i se zice Satana din Pipera, ăla m-a dat afară. S-a ofticat că l-am bătut, m-a ameninţat că îmi dă 27-0.

Aşa îl strigă lumea prin Pipera, Satana. Nu pot spune că a fost o ambiţie, dar ce, acum trebuia să-l las pe Becali să mă bată. Am întâlnit un grup bun, băieţii au înţeles că sunt adeptul disciplinei. Doar aşa reuşim, dar mai ales să jucăm ofensiv. Îmi place mult stilul ăsta, se vede clar şi pe rezultatele Voluntariului. Doar în meciul cu CSU Craiova n-am marcat, în rest, FC Voluntari a atacat".

Prima reprezentativă a încheiat EURO 2016 pe ultimul loc al Grupei A, cu un singur punct din trei partide, și a părăsit competiția după înfrângerea cu 0-1 suferită la 19 iunie în fața Albaniei. Rezultatele României la EURO 2016 au fost: 1-2 cu Franța, 1-1 cu Elveția și 0-1 cu Albania.

__________________

Citește și:

MOMENT SENZAȚIONAL!!! Cum a fost surprins Ronaldo în timpul meciului Polonia – Portugalia, înaintea penalty-urilor (VIDEO)

METODA JAPONEZĂ. Cum îţi răcorești mașina pe caniculă, în 30 de secunde (VIDEO)

Primarul Capitalei: Toată zona Centrului Vechi trebuie eliberată. Este o urgență!

Liderul Al-Qaida anunță TEROARE și DISTRUGERE. Ayman al-Zawahiri ameninţă printr-un mesaj video

Schulz cere înlocuirea Comisiei Europene cu un Guvern European, care să nu se mai amestece în treburile țărilor partenere

Anunț de ULTIMĂ ORĂ despre tragedia EgyptAir. Ce au descoperit anchetatorii la locul prăbușirii (VIDEO)

Alte stiri din Sport

Ultima oră