Reabilitarea școlilor din Capitală, în vizorul DNA. Procurorii suspectează fapte de corupție

03 Iun 2015
Reabilitarea școlilor din Capitală, în vizorul DNA. Procurorii suspectează fapte de corupție
Procuroii DNA efectuează mai multe percheziții, în această dimineață, în Capitală și alte patru orașe din țară, într-un dosar care vizează un program de reabilitare școli din perioada 2011 - 2012, cu fonduri de la Banca Europeană de Investiții.
 
Potrivit unui comunicat al DNA, perchezițiile au loc în 7 locații la firme și domiciliile unor persoane, situate în municipiile Sibiu, Brașov, Alba Iulia, Piatra Neamț și București.
 
"Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Serviciul Teritorial Alba efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2011 — 2012. În cursul zilei de 3 iunie, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se desfășoară percheziții domiciliare în 7 locații reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice, situate în municipiile Sibiu, Brașov, Alba Iulia, Piatra Neamț și București", se mai arată în comunicat.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră