Incredibil! Un deținut de la Penitenciarul Giurgiu s-a dat drept procuror DNA și a cerut o șpagă de 50.000 euro. Vezi motivul pentru care a cerut banii

07 Sep 2015
Incredibil! Un deținut de la Penitenciarul Giurgiu s-a dat drept procuror DNA și a cerut o șpagă de 50.000 euro. Vezi motivul pentru care a cerut banii
Ioan Mâzgă își execută pedeapsa în Penitenciarul Giurgiu. Inventiv din fire și dornic să facă rost de o sumă mare de bani, Ioan Mâzgă să se transforme în procuror anticorupție. Cu funcție de conducere tocmai în cadrul Direcției Naționale Anticorupție.
Astfel, la data de 04 septembrie 2015, Ioan Mâzgă a pus mâna pe telefon și s-a recomandat procuror cu funcție de conducere în cadrul Direcției Naționale Anticorupție.

Acesta a pretins că are influență asupra procurorilor din subordine prin prisma funcției de conducere deținute, a pretins în cadrul mai multor convorbiri telefonice, unei persoane (persoană denunțătoare în cauză), suma de 50.000 euro, pentru ca o rudă a sa să fie exonerată de răspundere penală în cauzele penale, în care acesta din urmă era cercetat de către procurori din cadrul D.N.A., a anunțat Direcția Națională Anticorupție.

Pentru a pune planul în aplicare, Ioan Mâzgă a apelat la Alexandru Mihai Pandrea, care la rândul lui a cerut ajutorul altor două persoane. Banii urmau să ajungă la Pandrea, după ce erau încasați într-o locație din Brașov.

„În data de 06 septembrie 2015, în scopul menționat anterior, persoana denunțătoare a înmânat suma de 14.000 de lei celor doi intermediari, urmând ca aceștia să dea suma respectivă de bani mai departe inculpatului Pandrea Mihai Alexandru, moment în care au intervenit organele de urmărire penală și s-a procedat astfel la constatarea infracțiunii flagrante”, precizează D.N.A.
 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră