Interlopul Sorin Palesică eliberat. Salvamontista bătută şi-a retras plângerea

12 Apr 2016 | scris de Mara Răducanu
Interlopul Sorin Palesică eliberat. Salvamontista bătută şi-a retras plângerea

Purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Petroşani, Cristina Iuliana Curuia, a declarat, pentru News.ro, că instanţa a încetat procesul penal în care Sorin Palesică era judecat pentru loviri şi alte violenţe, după ce a bătut o salvamontistă într-un bar din staţiunea Straja. Potrivit sursei citate, instanţa a dispus ca Sorin Palesică, aflat în arest preventiv, să fie pus în libertate de îndată. Salvamontista Miruna Inel a fost agresată, într-un bar din Straja, în luna februarie, de interlopul recidivist Sorin Constantin Palesică, în prezenţa unui jandarm montan aflat în timpul liber, care nu a intervenit în apărarea fetei. 

Agresorul salvamontistei din stațiunea Straja a fost arestat preventiv de comiterea infracțiunilor de lovire și alte violențe după ce, iniţial, acesta interlop cu patalama din Lupeni, fost recidivist, cunoscut în zonă pentru ieşirile lui violente, a fost amendat şi lăsat în libertate. După ce presa locală a dezvăluit incidentul şi imaginile care au surprins felul în care salvamontista este bătută de agresor au fost făcute publice, Palesică a fost chemat, din nou, la audieri.  

 palesicaaa

Salvamontista a fost bătută într-un bar din staţiunea montană 

Reamintim că o tânără de 21 de ani, salvamontistă în Straja, a fost bătută într-un bar din stațiunea montană de un bărbat de 33 de ani, în timp ce se afla la o petrecere. Iniţial agresorul, potrivit presei locale, un cunoscut interlop din zonă, a fost iniţial amendat şi eliberat. Apoi, el a fost chemat din nou la audieri, fiind reţinut, pe numele său deschizându-se dosar penal pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe și amenințare. Incidentul a avut loc in noaptea de vineri spre sâmbată şi filmat de camerele de supraveghere ale barului. Potrivit jurnaliştilor de la Vocea Străzii, agresorul este un fost condamnat şi cunoscut în lumea interlopă din Valea Jiului.

Miruna Inel, salvator montan în cadrul formației Salvamont Lupeni, a fost bătută în barul Taho din stațiunea montană Straja, de un cunoscut interlop din Lupeni, Constantin Sorin Palesică, potrivit voceastrazii.com. Tânăra a fost lovită de mai multe ori peste faţă, inclusiv cu pumnul. În imaginile înregistrate de camerele de supraveghere se vede momentul în care un individ cu chelie, o cheamă la el pe tânără şi o loveşte direct peste faţă. Tânăra se dezechilibrează, dar se apleacă spre agresor încearcând să continue discuţia. Acesta o loveşte din nou cu palma şi apoi îi aplică un pumn în plină figură.

CITIŢI ŞI: Cât mai valorează în România o viaţă de om: 22 de ore de tortură pentru 10 luni de închisoare

CITIŢI ŞI: Bătăuşul de la Straja,întâi amendat şi, într-un final, arestat. Agresorul Sorin Palesică, recidivist şi interlop cu „patalama“ în Lupeni

CITIŢI: VIDEO. IMAGINI ŞOCANTE.Salvamontistă desfigurată cu bătaia într-un bar din Straja. Cine este AGRESORUL amendat, iniţial, doar cu 1000 de lei

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră