Elena Udrea, în faţa judecătorilor de ziua ei. Mesajul transmis de fostul ministru al Dezvoltării

21 Mai 2015
Elena Udrea, în faţa judecătorilor de ziua ei. Mesajul transmis de fostul ministru al Dezvoltării
 Elena Udrea s-a prezentat azi la Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a-și susține contestația față de decizia instanței de a o menține în arest la domiciliu, în dosarul "Gala Bute".
 
"Sunt un om care trece printr-o experiență unică și încerc să mă bucur cât mai mult de această perioadă pe care vrând nevrând trebuie s-o trec. (...) Foarte mulți oameni sunt alături de mine, neașteptat de mulți. Sunt uimită că oamenii au curaj să-mi trimită mesaje pe numărul meu de telefon. Cea mai mare bucurie este să stau în liniște acasă. Ar fi fost mult mai rău dacă aș fi fost în penitenciar, astăzi, de ziua mea", a spus Elena Udrea, la ieșirea de la Curtea Supremă.
 
Întrebată despre cum își ocupă timpul cât este în arest la domiciliu, fostul ministru a spus că citește foarte mult și a făcut chiar și două recomandări: "Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul" și "Jurnalul fericirii".
 
Elena Udrea nu i-a uitat nici pe fanii de pe Facebook, transmițându-le un mesaj de "La mulţi ani". 
 
"Vă mulțumesc pentru urări și vă doresc tuturor să va simțiți minunat astăzi, ziua celor două mari sărbători creștine: Înălțarea și Sfinții Împărați Constantin și Elena. Celor care le purtați numele, vă spun din tot sufletul "La mulți ani!", a scris fostul ministru al Dezvoltării pe pagina de socializare. 
 
Elena Udrea a fost trimisă în judecată pe 21 aprilie în dosarul "Gala Bute", fiind acuzată de săvârșirea a trei infracțiuni de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene. (V.M.)

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră