DESCOPERIRE MACABRÃ. Un deget de om a fost găsit într-o pungă de carne tocată, la Bârlad

12 Aug 2015
DESCOPERIRE MACABRÃ. Un deget de om a fost găsit într-o pungă de carne tocată, la Bârlad
O familie de asistați abonată la Cantina de ajutor social din Bârlad a făcut o descoperire care i-a dat fiori pe șira spinării: a găsit într-un pachet cu carne tocată primită de la cantină și purtând eticheta „Deliciosul de Vaslui” un deget de om. Oamenii au sunat imediat la poliţie.

Vineri, 7 august, familia Epure a ridicat de la Cantina de ajutor social câteva pungi cu carne tocată de pasăre, produse de SC Safir SRL. Duminică dimineață, Ion Epure – capul familiei, a desfăcut pungile și a răsturnat carnea în lighean cu intenția de a face cârnați. Numai că atunci a fost momentul când, spre groaza sa și a celorlalți membri ai familie, a descoperit că în carnea tocată se afla un deget de om. Mai exact o falangă cu tot cu unghia degetului. Oripilați, oamenii au sesizat totul la poliție, nu înainte însă de a fotografia degetul de om zăcând în ligheanul cu carne tocată, relatează estnews.ro.




Viceprimarul din Bârlad, Dorin Apostu, susţine că într-adevăr, asistații Cantinei de ajutor social au primit vineri, printre alte produse alimentare și pachete de carne tocată congelată, achiziționate de primărie de la SC Safir SRL şi că, până la finalizarea anchetei, se va înceta orice relație comercială cu Safir, informează www.ziarulevenimentul.ro. În replică, George Safir, directorul executiv al SC Safir SRL a spus că are convingerea că degetul respectiv nu a ajuns în punga cu carne tocată în timpul procesului tehnologic din cadrul firmei sale. Mai mult el a avansat scenariul potrivit căruia cineva ar fi pus la cale acest complot grotesc pentru a afecta imaginea firmei. Pe fir au intrat și cei de la Inspectoratul Teritorial de Muncă care au declanșat o anchetă. 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră