Circulație restricționată din cauza caniculei. Vezi în ce județe

13 Aug 2015
Circulație restricționată din cauza caniculei. Vezi în ce județe
Circulația vehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone va fi restricționată joi, până la ora 20,00, pe drumurile naționale din 5 județe, aflate sub avertizare de Cod portocaliu de caniculă și disconfort termic, a anunțat Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR).

Circulația va fi restricționată pe drumurile naționale din județele Satu Mare, Bihor, Arad, Timiș și Caraș Severin, afirmă CNADR, în cadrul unui comunicat de presă. Restricționarea circulației este necesară pentru protecția sectoarelor de drum asfaltat pe care, din cauza temperaturilor ridicate din timpul zilei, se produc deformații majore ireversibile, cu pierderea stabilității îmbrăcăminții rutiere.

Meteorologii au prelungit până vineri atenționarea Cod portocaliu de caniculă valabilă pentru cinci județe din vestul țării. Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, joi, 13 august, județele Satu Mare, Bihor, Arad, Timiș și Caraș-Severin se vor afla sub Cod portocaliu de caniculă.

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră