Ca-n filmele cu proști! N-au mai putut fi eliberați din cătușe, pentru că poliția a pierdut cheile! (VIDEO)

15 Sep 2017
Ca-n filmele cu proști! N-au mai putut fi eliberați din cătușe, pentru că poliția a pierdut cheile! (VIDEO)

Doi tineri din județul Maramureș erau gata-gata să facă un remake al peliculei "Lanțul", ce-i are protagonișit pe Sidney Poitier și Tony Curtis, și care zburdă pe câmpiile americane, după ce au evadat de sub escortă, aproape ca siamezii, legați de lanțul ce-i încătușa...

În localitatea Poienile de Sub Munte, în zona unei stâne, deci aproape mioritic, trei polițiștii de frontieră au reținut și încătușat doi tineri, pe care îi suspectau de contrabandă.

După ce adrenalina arestării s-a mai temperat în ambele părți ale acestei relații pasagere, în momentul în care polițiștii au consimțit să-i elibereze pe suspecți de strânsoarea cătușelor, au constatat că au pierdut cheile de la cătușe. 

Potrivit site-ului www.vasiledale.ro, incidentul s-ar fi petrecut miercuri spre joi în zona unei stâne din Poienile de Sub Munte.

"Stâna e departe de granița cu Ucraina. Iar ei pretind că cineva nu a oprit la semnalele lor. Le-au pus cătușele la baieți și când să le deschidă nu au mai găsit cheile. Imaginile sunt elocvente. Unul dintre cei incătușati este fiul proprietarului stânei care nu are nicio legatura cu contrabanda de țigări. Nimic nu se leagă din ce susțin cei de la frontiera", a declarat unul dintre cei care au asistat la scenă.

Potrivit sursei citate, după câteva ore de la incident, tânărul a fost eliberat, după ce cătușele au fost tăiate cu o secure.

 

Alte stiri din Actualitate

Ultima oră